WIO Burger

Meie missioon on kohalikku toorainet väärtustades luua inimestele rõõmu läbi toidu.

Meile on külla oodatud kõik. Ole sa plika või poika, taimetoidu- või lihasõber. Sest me pole veel näinud kedagi, keda burgerid külmaks jätaks. Eriti, kui need on tehtud armastusega ja veel kohalikust toorainest!


2018

See oli põnev suvi. Sukeldusime tundmatusse, tegime palju vigu ja suve lõpuks olime aru saanud, et seda värki võiks täitsa veel teha. 

See oli suvi, mis pani aluse õppeteekonnale. Koolipoisist ja näppulõikajast ettevõtjaks ja vilunud sibula viilutajaks. Õpiprotsess oli see, mida naudime kõige enam ja see on meie jaoks kõige olulisem, et me ei kardaks katsetada, vigu teha. Seda kartes oleks kogu see äge kogemus jäänud kogemata.

2019

See aasta oli meie jaoks suur muutuste aasta. Esiteks värvisime oma armsa kioski siniseks. Küsite, et miks just siniseks? Omamoodi armas tundus, veidi nagu muumimaja ka! 

Lisaks võtsime tõsisemalt käsile missiooni pakkuda kohalikku toodangut. Asendasime varasemad kuklid kohalike värskete kuklitega ja mandrimaa külmutatud lihapihvid saaremaise värske lihaga. Sellega saime esimese ja suurima sammu tehtud. Ja nagu öeldakse, siis esimene samm on kõige olulisem, järgnevad tulevad juba loomulikul teel.


2019

See aasta oli meie jaoks suur muutuste aasta. Esiteks värvisime oma armsa kioski siniseks. Küsite, et miks just siniseks? Omamoodi armas tundus, veidi nagu muumimaja ka! 

Lisaks võtsime tõsisemalt käsile missiooni pakkuda kohalikku toodangut. Asendasime varasemad kuklid kohalike värskete kuklitega ja mandrimaa külmutatud lihapihvid saaremaise värske lihaga. Sellega saime esimese ja suurima sammu tehtud. Ja nagu öeldakse, siis esimene samm on kõige olulisem, järgnevad tulevad juba loomulikul teel.


2021

Tundub, et mida rohkem aeg edasi, seda rohkem naudime burksiputkas toimetamist. 2020 suvel saime palju head energiat, mille najalt järgneval sügis-talvel igasuguseid ideid hakkas tekkima. 2021 suve eesmärk meie jaoks on mõned neist ideedest täide viia.